ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

Noticias

NOVA PUBLICACIÓ EN LA REVISTA GOTA A GOTA

2018-05-05
Vicent Sanchis i Rebeca Díaz publiquen un nou treball a la revista digital d’espeleologia Gota a Gota numero 15.
NOVA PUBLICACIÓ EN LA REVISTA GOTA A GOTA 

Vicent Sanchis i Rebeca Díaz publiquen un nou treball a la revista digital d’espeleologia Gota a Gota numero 15.
 

El passat mes de març va vorer la llum un nou article dels nostres companys Vicent Sanchis i Rebeca Díaz en la revista digital d’espeleologia Gota a Gota, editada pel Grupo de Espeleologia de Villacarrillo (G.E.V.) de Villacarrillo, Jaen.
 
L’article Una aproximación a cinco cavidades tectónicas de Vallada, mostra els estudis i exploracions que es van portar a terme en la zona de la Balarma de Vallada. Aqueta publicació apropa al col•lectiu espeleològic les cavitats d’aquesta zona.
 
Els autors i el Club d’Espeleologia l’Avern volem donar les gracies, tant a al director de la revista Toni Perez Fernández, com al Comite Editorial per donar suport a la publicació d’aquest article, i per dur endavant aquest projecte editorial.
 
Podeu consultar i descarregar-se l’article clickan ací o en la imatge.
 

 

NUEVA PUBLICACIÓN EN LA REVISTA GOTA A GOTA

Vicent Sanchis y Rebeca Díaz publican un nuevo trabajo en la revista digital de espeleología Gota a Gota numero 15.

El pasado mes de marzo Ver la luz un nuevo artículo de nuestros compañeros Vicent Sanchis y Rebeca Díaz en la revista digital de espeleología Gota a Gota 15, editada por el Grupo de Espeleología de Villacarrillo (G.E.V.) de Villacarrillo, Jaen.
 
El artículo Una aproximación a cinco cavidades tectónicas de Vallada, muestra los estudios y exploraciones que se llevaron a cabo en la zona de la Balarma de Vallada. Aqueta publicación acerca al colectivo espeleológico las cavidades de esta zona.
 
Los autores y el Club d'Espeleología l'Avern queremos dar las gracias, tanto a al director de la revista Toni Perez Fernández, como al Comite Editorial por apoyar la publicación de este artículo, y por llevar adelante este proyecto editorial.
 
Puede consultar y descargarse el artículo haciendo click aquí o en la imagen.