ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

Revista Almaig 30

2014-12-21
 
Revista Almaig 30
 
El passat 21 de desembre, es va presentar a Ontinyent un nou numero de la revista Almaig, revista que edita la associació cultural La Nostra terra. Amb aquest numero de la revista es celebra el trenta aniversari de la mateixa, trenta anys on aquesta publicació totalment independent d’organismes oficials, a aportat a la societat un fum d’articles científics i històrics, que compilats formen una obra de valor incalculable.
 
En la presentació d’aquest important numero va participar el  catedràtic d'Història de l'Art Modern i director del Centre d’Art d'Època Moderna (CAEM), Ximo Company. On la seva intervenció va ser força interessant, i on remarcava la llavor realitzada pels responsables de la publicació de la revista Almaig durant tots aquestos anys.
 
En aquest nou numero de la revista s’ha publicat un article dels nostres companys Vicent Sanchis i Rebeca Díaz. Article on es tracta l’estudi realitzat pel nostre club de la Font del Port, i on es presenta una topografia de l’alcavor de la mateixa.
 
Tant la nostra entitat, com els autors, volem donar les gracies a tots els responsables de la revista, així com a l'associació La Nostra Terra, per haver-nos ofert aquest espai per publicar aquest article. 
 

 

 
 
Text per Vicent Sanchis.