ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

IV Fira d'Associacions d'Ontinyent

2014-12-01

IV Fira d'Associacions d'Ontinyent

El passat 8 de novembre, es va celebrar a Ontinyent la 4ª Fira d’Associacions de La Vall d’Albaida. Dita fira va contar amb la participació de més de 30 associacions, i va estar organitzada i promoguda pel Consell local de la Joventut d’Ontinyent, i va contar amb la col•laboració de l’Ajuntament de la ciutat. 
 
La Fira, es va dur a terme en la Plaça de San Domingo, i va començar a les cinc de la tarda, i finalitzà a les nou de la nit, temps on les diferents associacions van oferir informació de les seves activitats, així com es van organitzat diversos tallers, on la gent participava activament. Durant tota la tarda la fira va contar amb l’actuació de grups musicals en directe, ja que també es va aprofitar aquesta jornada per presentar el Cd recopilatori “El So D’Ontinyent”. En definitiva una jornada completa per gaudir i donar a conèixer diferents realitats dintre de l’associacionisme.
 
El Club d’Espeleologia l’Avern va estar convidat a participar per primera vegada en aquesta Fira, i l’experiència va resultar d’allò més positiva. 
 

 

Diferents moments de la fira.
 
 
 

Des de la nostra entitat volem donar les gracies a totes les persones que han portat, i porten, aquest projecte en davant per contar amb nosaltres, i a la Federació Valenciana d’Espeleologia, (F.E.C.V.) per la seva col•laboració i suport.


 
 
Text i fotos per Vicent Sanchis.