ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

Zona del Colmernar, nova zona d'exploració.

2014-02-22
Zona del Colmenar, nova zona d'exploració.
 
Després de quasi dos anys treballant en la re-exploració i topografia de l’Avenc del Colmenar o Sima Paquito, amb uns resultats positius, es va decidir per part de la nostra entitat sol•licitar a la Federació Valenciana d’Espeleologia la titularitat de la Zona del Colmenar, aprovada  dita titularitat el passat mes de gener de 2013.
 
Així, des de el Club d’Espeleologia l’Avern, comencem a dur a terme un treball exhaustiu tant del propi avenc, com de tota la zona.
 
 
 

 

 


Text per Vicent Sanchis. L’autoria de la informació editada en espeleoavern.es té caràcter col•lectiu, comprenen a totes i cadascuna de les persones citades com autors. La informació i material contingut en espeleoavern.es és pot distribuir, difondre, compartir i comunicar-se lliurement, havent sempre de citar als autors i a l’entitat editora, en aquest cas Club d’Espeleologia l’Avern. No es pot obtindre cap benefici econòmic de la informació i treballs editats, així com tampoc es poden modificar baix ningun concepte els mateixos.