ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

Nou vídeo de les exploracions en el Sistema Sima G.E.S.M. - Sima de la Luz

2013-04-15

Nou vídeo de les exploracions en el Sistema Sima G.E.S.M. - Sima de la Luz

Des de el Club d’Espeleologia l’Avern, volem compartir amb tot el col•lectiu espeleològic en general, i el valencià en particular el nou vídeo que han editat els nostres companys andalusos del Interclub Sierra de las Nieves, sobre el Sistema Sima G.E.S.M-Sima de la Luz.
 
Aquest vídeo, realitzat pel nostre company Manu Guerrero, resumeix les exploracions del 2011, i dona l’oportunitat de conèixer imatges de zones de recent descobriment en dita cavitat, exploracions en les que van participar Vicent Sanchis i Rebeca Díaz, en representació de la nostra entitat.
 
 

 

 


Text per Vicent Sanchis / Vídeo per Manu Guerrero. L’autoria de la informació editada en espeleoavern.es té caràcter col•lectiu, comprenen a totes i cadascuna de les persones citades com autors. La informació i material contingut en espeleoavern.es és pot distribuir, difondre, compartir i comunicar-se lliurement, havent sempre de citar als autors i a l’entitat editora, en aquest cas Club d’Espeleologia l’Avern. No es pot obtindre cap benefici econòmic de la informació i treballs editats, així com tampoc es poden modificar baix ningun concepte els mateixos.