ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

24 HORES ESPORTIVES 2012

2012-12-08
El club d’espeleologia l’avern realitza la primera exhibició d’espeleologia a la ciutat d’Ontinyent.

24 HORES ESPORTIVES A ONTINYENT 2012.


 

Cartell de la primera exibició d'espeleologia a Ontinyent.


El divendres 20 de juliol de 2012 coincidint amb la celebració de les 24 hores esportives d’Ontinyent, el Club d'Espeleologia l'Avern va realitzar la primera exhibició d’espeleologia a la nostra ciutat. En dita exhibició vam participar tots els membres del club de forma molt activa tant en la preparació com en el moment de l’acte en qüestió. Totes les activitats programades es van dur a terme al trinquet municipal del poliesportiu, ja que recollia les característiques adequades per la instal·lació de les diferents dificultats tècniques. Durant l’exhibició es vam mostrar a la gent les variades tècniques que habitualment utilitzem en l’àmbit vertical, des de tècniques d’ascens-descens, passamans, pènduls, etc...

També es projectaren fotografies de les diferents activitats espeleològiques que venim realitza’n al club des de l’any 2009, es va esposar material en un estant i vam premiar a la gent que va compartir amb nosaltres aquest moment amb un herberet de la Serra de Mariola.

EL resultat i les sensacions per part dels socis va ser molt positiva, esperant ja la pròxima edició. Des de el Club d’Espeleologia l’Avern volem donar les gracies a totes aquelles persones que ens han donat el seu suport en tot moment per portar endavant aquesta exhibició, en especial a Pepe Pla, concejal d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent.


+INFO:

http://www.lasprovincias.es/v/20120720/ribera-costera/exhibicion-horas-ontinyent-20120720.html

http://www.ontinyent.es/content/les-24-hores-d-ontinyent-baten-el-r-cord-de-modalitats-esportives-participants


 

Per Vicent Sanchis.