ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

Sistema Sima G.E.S.M. - Sima de la luz. Col·laboració en les exploracions del 2011

2012-12-02

Sistema Sima G.E.S.M - Sima de la Luz.

Col·laboració en les exploracions del 2011.

El passat mes d'agost de l'any 2011, dos membres del Club d'Espeleologia l'Avern, Vicent Sanchis i Rebeca Díaz, van formar part d'una punta d'exploració en el Sistema Sima G.E.S.M. - Sima de la Luz, cavitat que amb els seus -1021 metres de fondària, i els més de 13.000 metres de desenvolupament, es la gran cavitat andalusa per excel·lència.

Els nostres companys van realitzar el descens amb sis membres del Interclub Sierra de las Nieves, amb l’objectiu de dur a terme diferents tasques, tant d’exploració, condicionament del bivac de -730, i la desinstal•lació de la zona de -1000.

Els nostres companys amb una companyera de Malaga, foren els encarregats de desinstal·lar la zona de -1000, arribant al "Lago ERE", en la quota -996. Allí es van realitzar tasques de desmuntage d'instal·lacions i bivacs ja innecessaris. En total foren tres dies d’activitat en l’interior de la cavitat.

 

Rebeca Díaz i Vicent Sanchis amb la companya de Màlaga, al Lago E.R.E

 

 


Text i fotos per Vicent Sanchis i Rebeca Díaz. L’autoria de la informació editada en espeleoavern.es té caràcter col•lectiu, comprenen a totes i cadascuna de les persones citades com autors. La informació i material contingut en espeleoavern.es és pot distribuir, difondre, compartir i comunicar-se lliurement, havent sempre de citar als autors i a l’entitat editora, en aquest cas Club d’Espeleologia l’Avern. No es pot obtindre cap benefici econòmic de la informació i treballs editats, així com tampoc es poden modificar baix ningun concepte els mateixos.