ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

Avenc de Figueroles (gener 2020)

2020-03-28
Avenc de Figueroles (gener 2020)
 
El dissabte 12 de gener, vam visitar de nou –i després d’un bon grapat d’anys- l’Avenc de Figueroles. El motiu de la nostra tenia com a objectius; primerament realitzar un petit reportatge fotogràfic, per poder complementar la futura publicació del Projecte de Catalogació de Cavitats d’Ontinyent. Per altra banda, vam aprofitar la jornada per tal de revisar la instal•lació, així com les cordes fixes que hi ha en la cavitat.
 
Sense cap complicació, vam poder realitzar el nostre petit reportatge fotogràfic, alhora que vam poder comprovar com els ancoratges i les cordes fixes es troben en perfecte estat, no així algun cordino que algun ratolí va aprofitar per fer-se un llit. Visitant tota la cavitat, incloent la Sala Nova, el nostre company més novell va poder conèixer la cavitat, encara desconeguda per a ell. Així, amb els objectius complits, vam finalitzar la jornada.
 
 
 
 
 
Text per Vicent Sanchis / Foto per Rebeca Díaz. L’autoria de la informació editada en espeleoavern.es té caràcter col•lectiu, comprenen a totes i cadascuna de les persones citades com autors. La informació i material contingut en espeleoavern.es és pot distribuir, difondre, compartir i comunicar-se lliurement, havent sempre de citar als autors i a l’entitat editora, en aquest cas Club d’Espeleologia l’Avern. No es pot obtindre cap benefici econòmic de la informació i treballs editats, així com tampoc es poden modificar baix ningun concepte els mateixos.