ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

Almaig 35

2020-03-14
Almaig 35
 
El passat mes de desembre, a la ciutat d’Ontinyent, es va presentar el darrer numero de la revista Almaig, editada per l’associació cultural La Nostra Terra. En aquesta ocasió, i a banda de diversos articles de gran interès, que aglutinen temes tant diversos com;  l’àmbit de la historia local i comarcal, l’arqueologia, la filologia, en aquesta Almaig 35 s’ha publicat un article dels nostres companys Vicent Sanchis i Rebeca Díaz.
 
Conjuntament amb el cap del Servei Municipal d’Arqueologia, i director del Museu d’Arqueologia d’Ontinyent i la Vall d’Albaida (MAOVA), Agustí Ribera, els nostres dos Companys van presentar un article, on es presentava el Projecte de Catalogació de Cavitats d’Ontinyent. Aquest ambiciós projecte tracta de catalogar totes les cavitats de la nostra població, tant les naturals, com les de caràcter artificial.
 
Amb la presentació del projecte mitjançant aquest article, es pretén per una banda, fer sabedor al públic en general que l’activitat espeleològica té una faceta d’investigació i divulgació. Així com per altra banda, que el fet de la publicació pugui servir de revulsiu per continuar amb aquest projecte.
 
 
 
 
 
 
 
Text per Vicent Sanchis.