ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

Penya Medoc, Nova zona d’exploració.

2019-05-08
Penya Medoc, Nova zona d’exploració.
 
Des del Club d’Espeleologia l’Avern ens complau anunciar al col•lectiu de la nova zona d’exploració de la que som titulars.
 
El passat 2018, i en haver finalitzat les tasques d’exploració i estudi de les cavitats de la serra del Capurutxo en la Font de la Figuera, vam voler continuar amb la línia duta a terme fins ara d’alternar les nostres activitats d’exploració en tres zones de treball diferents. Després de barallar diferents opcions, la zona lliure que més interès ens va suscitar, va ser la zona de Penya Medoc en Tàrbena, Alacant.
 
Les nostres tasques en aquesta nova zona, i com ve sent habitual, seran des realitzar una completa catalogació de les cavitats existents, alhora que de cadascuna de les cavitats localitzades es realitzarà una exhaustiva re-exploració per descartar qualsevol incògnita, alhora que realitzarem un complet i actualitzat estudi topogràfic.
 
Els resultats obtinguts durant els nostres treballs seran publicats tant en la nostra pagina web, com en diferents publicacions.
 
Continuarem informant.
 
 
 
 
 
Detall dels límits de la zona d'exploració.
 
 
 
 
Text per Vicent Sanchis.