ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

La Llenca del Serrano (23-12-2018)

2019-02-24
Llenca del Serrano (23-12-2018)
 
Continuant amb les jornades d’iniciació per al nostre membre més novell, el diumenge 23 de desembre del passat 2018 vam visitar una de les clàssiques cavitats valencianes, La Llenca del Serrano, en la localitat de Tous.
 
 
Iniciant el descens a la cavitat amb el nostre company més vovell.
 
Poc podem dir d’aquest avenc que no s’hagi dit o escrit ja. La visita va resultar d’allò més gratificant, tant per al nostre company que va descobrir per primera vegada les meravelles que amaga al seu interior aquesta cavitat; com per als veterans, que després de molt de temps sense visitar-la, vam redescobrir les sensacions que pots gaudir en ella.
 
En definitiva, un dia d’espeleo tranquil on gaudir de l’activitat sense pressa.
 
 
 
El nostre nou company gaudint de les espectaculars formacions de la Llenca del Serrano.
 
 
 
 
 

Text i fotos per Vicent Sanchis i Rebeca Díaz. L’autoria de la informació editada en espeleoavern.es té caràcter col•lectiu, comprenen a totes i cadascuna de les persones citades com autors. La informació i material contingut en espeleoavern.es és pot distribuir, difondre, compartir i comunicar-se lliurement, havent sempre de citar als autors i a l’entitat editora, en aquest cas Club d’Espeleologia l’Avern. No es pot obtindre cap benefici econòmic de la informació i treballs editats, així com tampoc es poden modificar baix ningun concepte els mateixos.